Vanaf 15 mei 2023 is Annet de Lange nieuwe directeur-bestuurder van WOM DHZW. De raad van commissarissen (RvC) van de WOM DHZW ziet in haar een ervaren en betrokken bestuurder die met haar kwaliteiten een waardevolle bijdrage kan leveren aan de nieuwbouw- en renovatieontwikkelingen in Den Haag Zuidwest.

Waldo Noordam: “Na het vertrek van Mirjam Huffstadt heb ik met veel plezier de functie van directeur-bestuurder a.i. mogen vervullen. Met Annet de Lange is de WOM DHZW erin geslaagd deze functie definitief in te vullen. Ik geef dan ook met veel vertrouwen het welbekende stokje aan Annet door. Annet is een ervaren en betrokken bestuurder die met haar kwaliteiten een waardevolle bijdrage kan leveren aan de nieuwbouw- en renovatieontwikkelingen in Den Haag Zuidwest. Ik wens Annet veel succes en plezier bij ons doel om de sociale en betaalbare woningvoorraad in Den Haag Zuidwest op peil te houden en tegelijkertijd middels differentiatie doorstromers kansen te geven om een stap in hun wooncarrière te zetten.”

Annet de Lange: “Ik kijk ernaar uit om met het team in De Venen in relatief korte tijd een mix aan woningtypen toe te voegen en de kwaliteit van de bestaande woningen te verbeteren. Den Haag Zuidwest heeft veel positieve kwaliteiten die we met de vernieuwing nog beter tot zijn recht kunnen laten komen. Bovendien streven we ernaar om de wijk ook aantrekkelijker te maken voor een meer diverse doelgroep en willen we de mogelijkheid creëren voor bestaande bewoners om door te stromen naar andere woningen.”

Al meer dan 25 jaar actief in de bouw en vastgoed
Annet heeft ruime ervaring opgedaan in de G5-steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Almere) en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van gedifferentieerde wijken om woonomgevingen te versterken. Dit sluit goed aan bij de doelen van de WOM DHZW. Het grootste deel van haar carrière heeft zij gewerkt bij Proper-Stok/Heijmans aan grootschalige, complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Onlangs had zij een leidinggevende functie als hoofd Gebiedsontwikkeling bij een adviesbureau en werkte zij als directeur Projecten bij een beleggingsmaatschappij. Naast haar werk zet zij zich ook in voor kennisdeling in de vastgoedsector als bestuurslid van JORNext, een vastgoedvereniging in Rotterdam die zich bezighoudt met het verbinden van partijen en netwerken in de regio.