Aan de Bouwlustlaan staat FIRST: renovatie van 24 woningen tot betaalbare, moderne koopappartementen. In juni 2016 werden de woningen aan de kopers opgeleverd.

Het project

De 24 portiekwoningen van FIRST werden gerenoveerd tot moderne en comfortabele appartementen. Het woongebouw herbergt 3-, 4-, en 5-kamerappartementen. Alle appartementen hebben twee balkons. Tijdens de renovatie kregen de gevels nieuwe kozijnen en zowel het metsel- als voegwerk werd opgefrist. Vanbinnen voldoen de woningen volledig aan de huidige moderne woonwensen: moderne nieuwe keuken en compleet met luxe sanitair. Diverse energiebesparende maatregelen zorgen voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Zoals de aansluiting op het warmtenet. Het bijzondere aan FIRST is de kwaliteit van het afwerkingsniveau en de aantrekkelijke prijs. De betaalbaarheid van de woningen zorgt voor aantrekkelijke maandlasten.

Aan de voorzijde kijken de woningen uit op de Bouwlustlaan en aan de achterzijde op de nieuwbouw eengezinswoningen die in ontwikkeling zijn. De renovatie van FIRST voegt 24 comfortabele en betaalbare woningen toe aan de wijk. De wijk Bouwlust heeft de laatste jaren een complete metamorfose ondergaan. Er zijn veel nieuwe woningen gekomen en bestaande woningen zijn volledig gerenoveerd.

  • 8 driekamerappartementen van 61 m²
  • 12 vierkamerappartementen van 73 m²
  • 4 vijfkamerappartement van 85 m²
Opdrachtgever

WOM Den Haag Zuidwest

Ontwikkeling

WOM Den Haag Zuidwest

Renovatie

Van Mierlo/ Dinkq

Architect

Bureau Bart Duvekot

Makelaars

Borgdorff Makelaars

Fase

opgeleverd

Gerelateerde projecten