In de wijk Morgenstond, aan de Dedemsvaartweg ontwikkelt De Vries en Verburg in opdracht van de Wijkontwikkelingsmaatschappij Den Haag Zuidwest het project Tre Volte. Zoals de naam al aangeeft, komen er drie woongebouwen met in totaal 141 appartementen. Twee gebouwen omvatten samen 90 sociale huurappartementen, in het derde komen 51 koopwoningen.

Ruim en duurzaam

De driekamerappartementen zijn ruim van opzet en hebben een aparte berging op de begane grond. Alle woningen zijn volledig gasloos.

Feestelijke handeling

Op 28 mei 2020 legde Martijn Balster, wethouder Wonen, Wijken en Welzijn en 5e locoburgemeester de eerste steen. Via een livestream-link is de feestelijke handeling gedeeld met de genodigden. Hier vindt u meer informatie en een impressie.

 

Oplevering

De 51 koopwoningen zijn allemaal in de laatste maanden van 2019 verkocht. In juni 2021 zijn de koopwoningen opgeleverd. De 90 huurwoningen zijn allemaal verhuurd. De oplevering van de huurwoningen vond in april 2021 plaats. Op vestia.nl vindt u presentaties van de verschillende typen huurwoningen. Hier vindt u foto’s van de nieuwbouw.

Opdrachtgever

WOM Den Haag Zuidwest

Ontwikkeling

De Vries en Verburg

Bouw

De Vries en Verburg

Architect

Spring architecten

Makelaars

Frisia Makelaars

Fase

Afgerond

Gerelateerde projecten