Op 21 januari gaf koper Ali samen met wethouder Joris Wijsmuller en Vestia bestuurder Willy de Mooij het startsein voor de renovatie van FIRST. Inmiddels zijn 21 van de 24 appartementen verkocht. Voor de laatste drie woningen staan afspraken bij de makelaar. Het project FIRST ligt aan de Bouwlustlaan en is een van de voorbeelden waarbij wordt doorgegaan met de vernieuwing van Den Haag Zuidwest.

 

Als nieuw voor een aantrekkelijke prijs

Ali vertelt “Ik koos deze woning omdat ik graag in Den Haag Zuidwest wil wonen in de buurt van mijn familie. Bovendien ligt FIRST dichtbij het openbaar vervoer, de winkels en richting de snelweg. Het is een perfecte woning voor mij: betaalbaar en als nieuw. Als extra laat ik door de aannemer de vloeren leggen en wanden afwerken. Ik kan er straks meteen in. Op de start bouw ontmoette ik ook mijn toekomstige buren. Straks is alles af en woon ik hier!”

 

Vernieuwing Zuidwest

Het volgende project van de Wijkontwikkelingsmaatschappij is de nieuwbouw van 36 eengezinswoningen achter FIRST. Dit project start in 2016 en wordt ontwikkeld en gerealiseerd door aannemer Van Wijnen. Op 15 januari werd de grondovereenkomst getekend. Zodra er verkoopinformatie beschikbaar is, leest u dat op deze website.